Om Alemo

Vår visjon

Målet til Alemo er at også mindre bedrifter og privatpersoner skal få personlig økonomisk rådgivning. Vi har alle ulike behov og ønsker, derfor trenger vi personlig rådgivning og skreddersydde tiltak som er tilpasset vår situasjon.

Det kan være vanskelig å bli sett og få hjelp hos de store aktørene, hos oss er alle like viktig. Dette er grunntankene til Alemo – du som kunde skal få de aller beste rådene for å sikre bedriftens og din private økonomiske situasjon på best mulig måte.

  • Alemo, din personlige rådgiver

Hugo Andrè Pettersen

Finansrådgiver / Daglig leder

Med utdannelse fra Les Roches School of Hotel Management i Sveits og BI i Oslo har Hugo Andrè en variert og kompleks bakgrunn innen økonomi, ledelse og finans.

Etter flere år som leder innen hotell og restaurant har Hugo Andrè deretter jobbet med finansiell rådgivning i ni år, med erfaring fra Storebrand og Nordea.  

Hugo André er autorisert innen finansiell rådgivning og kredittrådgivning. Han har et genuint ønske om å hjelpe andre med å forstå, og få innsikt i, både egen og bedriftens økonomi. Han strekker seg langt for at du som kunde skal bli sett og forstått, og tilbyr en personlig service og oppfølging som er helt nødvendig for at du skal lykkes med din økonomi.

Med et brennende engasjement for å hjelpe andre innen økonomi, vil Hugo Andrè tilby råd basert på kundens behov, og være din personlige rådgiver.

Kontakt oss i dag

Din personlige rådgiver