Tjenester privat

Tjenester privat

Å ha oversikt over personlig økonomi er viktig. Det skaper en trygghet for deg og familien din. Uavhengig av økonomisk utgangspunkt og tilgang til midler, hjelper vi deg med å finne de beste løsningene tilpasset din situasjon og dine ønsker for fremtiden.

Alemo er en uavhengig finansrådgiver.

Vi har lang erfaring og ekspertise på disse fagområdene

Pensjon

Få oversikt over egen pensjon og råd om hvordan du samle alle dine avtaler, fripoliser og kapitalbevis på ett sted.  Da unngår du å tape penger på høye gebyrer og pengene kan jobbe for deg.

Ta en prat med oss før du velger løsninger fremover. Vi hjelper deg med å få oversikt over hva du har i dag, slik at du gjør de riktige valgene fremover. Det lønner seg.

Forsikring

Vi er alle unike og trenger råd og løsninger tilpasset vår nåværende og fremtidige livssituasjon.

Ved å gjøre de riktige valgene sitter du igjen med løsninger du faktisk trenger. Våre kunder erfarer også at dette medfører bedre dekning til en lavere pris. 

Investeringer

Hvordan kan du få mest mulig ut av din økonomi?

Vi hjelper deg med å finne ut av hvilke spare- og investeringsprodukter som er best for din økonomi. Det er også viktig å finne ut hvilken risikoprofil du ønsker, og om du ønsker sparekonto i bank eller å investere i fond og aksjer.

En ordnet økonomi er for mange nøkkelen til mindre stress og en enklere hverdag. Alemo er din personlige rådgiver.

– Hugo Andrè Pettersen

Din personlige rådgiver