Forsikring

Forsikring

Telefonen fra forsikringsselskapet som tilbyr deg å samle alle dekningene hos dem for en god rabatt, er kjent for oss alle. Er egentlig dette så lønnsomt for deg som de gir inntrykk av? 

I svært mange tilfeller lønner det seg ikke å samle alle forsikringer hos en leverandør, og det lønner seg heller ikke på vilkårene. De aller fleste har noen gode produkter og noen dårlige. Kjøper man en pakke kommer man ofte ut på en høyere totalpris, sammenlignet med individuelt tilpassede løsninger. Avtal et time med oss i dag, og få en oversikt over hva som finnes og hva som er riktig for deg.

Snakk med oss allerede nå

Hva kan vi hjelpe deg med? Kontakt oss så finner vis ammen en løsning

Leave this field blank

Små bedrifter og private med normal økonomi har vanskelig for å bli sett hos de store aktørene i dag. De aller fleste løsningene er nett baserte og krever ofte litt kunnskap innen IT.

Rådene skal være basert på fakta og ikke på hva som er inntjeningen på produktet, derfor selger Alemo absolutt ingen produkter og har ikke samarbeid med noen av produktene som vi anbefaler.

Derfor kan vi vurdere hele markedet i våre analyser. Det er det beste for våre kunder.

Hugo Pettersen – Daglig leder og rådgiver

Informasjon til ansatte

Sender ut og følger opp ansatte ved eventuelle endringer i regelverket eller internt i bedriften. Informere nyansatte om bedriftens ordninger. Vi avtaler gjerne individuelle møter med de ansatte ute hos bedriften. Dette er et godt insentiv for de ansatte og tidsbesparende for bedriften og de ansatte.   

Forsikringsmegling og administrasjon

Det er viktig med løsninger som er tilpasset din bedrifts situasjon og dette hjelper vi deg med. Her ser vi også at de fleste av våre kunder kommer ut med bedre dekninger til en lavere pris. Vi hjelper din bedrift med å finne de beste forsikringene i jungelen av aktører der ute.

Privatrådgivning

Vi er alle unike og trenger også unike råd og løsninger. Det er viktig med forsikringer som er tilpasset din situasjon og dette hjelper vi deg med. Her opplever vi også at de fleste av våre kunder kommer ut med bedre dekninger til en lavere pris. 

Bedriftsrådgivning

Innkjøp 

Vi hjelper med innhenting av tilbud og innkjøp av forsikringer.

Kontakt oss for hjelp allerede i dag

Din personlige rådgiver