Investeringer

Investeringer

Nordmenn blir bedre og bedre til å spare, samtidig viser det seg at mange av oss sparer uten å helt vite hvordan pengene er plassert og hva som er alternativene.

Bør pengene stå på en bankkonto uten risiko eller finnes det andre alternativer som passer din plan bedre? Hvor høy risiko må du ta for å oppnå den avkastningen du ønsker?

Hvilke drømmer har du? Har du en spareplan for å nå dine drømmer?

Vi gir råd basert kun på dine behov og drømmer

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg planleggingen som kreves for at dine drømmer skal gå i oppfyllelse.

Snakk med oss allerede nå

Hva kan vi hjelpe deg med? Kontakt oss så finner vis ammen en løsning

Leave this field blank

Små bedrifter og private med normal økonomi har vanskelig for å bli sett hos de store aktørene i dag. De aller fleste løsningene er nett baserte og krever ofte litt kunnskap innen IT.

Rådene skal være basert på fakta og ikke på hva som er inntjeningen på produktet, derfor selger Alemo absolutt ingen produkter og har ikke samarbeid med noen av produktene som vi anbefaler.

Derfor kan vi vurdere hele markedet i våre analyser. Det er det beste for våre kunder.

Hugo Pettersen – Daglig leder og rådgiver

Komme i gang

Det finnes mange leverandører og mange løsninger og det kan være utfordrende å finne frem. Det kan også være vanskelig å stole på seg selv når enn investere egne sparepenger. Vi hjelper deg å komme i gang slik at resultatet blir slik du hadde planlagt. 

Risikoavklaring

Hvor mye risiko bør jeg ta på sparepengene mine, kan alt forsvinne? Det er viktig å ta stilling til hva slags risiko du ønsker på sparingen din og hvilke forventninger du har til fremtidig avkastning. Dette kan være utfordrende å ta stilling til alene. Ta en prat med oss så kartlegger vi hvilke risiko nivå du er komfortabel med. 

Pensjonsplanlegging

Har du full kontroll på din pensjon? Pensjon har endret seg svært mye de siste 10 årene, og her vil det nok komme flere endringer. Ved å ta en prat med oss slipper du overraskelser og du blir trygg på hvordan din pensjon ser ut. Vi hjelper selvsagt med innhenting av informasjon som er nødvendig og for veien videre. 

Velge riktig spareform

Det finnes svært mange ulike spareformer, noen er med binding og noen uten. Noen har skattefordeler og noen ikke. Hvilke spareform passer egentlig for deg og din økonomi? Kom innom for en hyggelig prat om hvilke alternativer det faktisk finnes og hva som er best for nettopp deg. 

Generasjonsskifte

Har du arvet eller ønsker du å planlegge for dine arvinger? De aller fleste ønsker at arven som kommer skal være best mulig plassert. Kom innom for en prat om arveplanlegging og hvilke muligheter som finnes. 

Kontakt oss for hjelp allerede i dag

Din personlige rådgiver